Så skete det … Jeg har fundet krea-himlen! Den eksisterer faktisk hele to steder; på Østerbro og Frederiksberg. Hvem kunne have vidst det?

Jeg faldt ved tilfældighed over Creative Space, som forretningerne hedder, da jeg så et billede af nogle bekendte der var i fuld færd med at lave kunstværker på lertøj, en helt almindelig hverdag.

Konceptet er ganske enkelt: Udvælg en type lertøj (fad, tallerken, kop, dragefigur, etc), vælg maling, vælg maleværktøjer og begynd at male på lertøjet. Man har et bord i 2 timer (som udgangspunkt), og herefter betaler man for dagens produktion, og kan hente ens mesterværk en uge efter hvor det er blevet brændt.

Det er så simpelt og alligevel så underholdende. Jeg slæbte min veninde med, og det var egentlig hendes fødselsdagsgave – så smart er jeg, så kan hun selv lave sin gave 😉

Det er en anden måde at være sammen på, og så er det underholdning for børn såvel som voksne – alle kan være med. Om man maler hele sin keramik-dims i en helfarve eller forsøger at gengive et mesterværk på facaden er jo helt op til en selv – man skal bare huske man ikke har hele dagen, eller ja så skal man i hvert fald nok betale sig fra det forestiller jeg mig.

Man har også mulighed for at købe vand, kaffe, juice og andet mens man hygger sig med at male.

keramik maling hos creative space

Man kan starte med at tegne med en blyant på sit lertøj, hvis man gerne vil male nogle “rammer” inden man påbegynder selve maleprocessen. Alle blyantsstriber forsvinder når det brændes, smart!

 

Hvordan mon det vil se ud?

Når man maler første gang, som jeg gjorde, så er det enormt svært at vide hvordan resultatet bliver. Den maling man påfører ligner jo nemlig langt fra det resultat man får i sidste ende. Antallet af maling-lag man påfører har også stor betydning for hvordan det ser ud.

Så .. Man aner faktisk ikke om det man laver kommer til at ligne det man havde forestillet sig – men jeg blev positivt overrasket over mit! Og så blev det endda udstillet i butikken, så helt skidt kan det ikke have været 😉 Men det er sværere end man lige tror, at male på lertøj.

 

keramik lertoej creative space

Besøg Creative Space

Et besøg hos Creative Space får en varm anbefaling herfra, og jeg er sikker på det ikke er sidste gang. Det er fantastisk underholdning, eller et dejligt afbræk fra den almindelige hverdag. Det er ikke så tit man lige begiver sig ud i sådanne projekter. Det kan anbefales at bestille et bord, så er du i hvert fald helt sikker på der er plads. Du kan besøge deres hjemmeside på www.creative-space.dk.